רשת הפיצות הבינלאומית פאפא ג'ונס ממשיכה להתרחב ומודיעה על רשת "אקספרס" חדשה שתפתח תחת השם "PaPa – Grab & Go". מדובר בסניפים קטנים של כ – 20 מ"ר, בין 1-3 עובדים בכל סניף שיוקמו במיקומים אסטרטגיים בדגש על מקומות הומי אדם. בימים אלה מנהלת הרשת מספר משאים ומתנים עם קניונים ברחבי הארץ לפתיחת הסניף הראשון.
מדובר במהלך אסטרטגי משמעותי נוסף: תת-רשת של סניפים קטנים בגודל 20-30 מ"ר, שנועדה להרחיב את הנגישות של המותג – פריסה במיקומים חדשים. הסניפים יפתחו במיקומים אסטרטגיים, ויאויישו על ידי 1-3 עובדים בלבד, בזכות מערכת מכשור מתקדמת המאפשרת תפעול יעיל ומיטבי. הסניף הראשון במודל זה צפוי להיפתח ברבעון הראשון של שנת 2026.
במסגרת המהלך הרכיבה פאפא ג'ונס תפריט ייעודי לרשת החדשה הכולל שני סוגי גדלים – אישית ומשפחתית, מגוון של 8 תוספות לבחירה, ושלושה סוגים של פיצות מיוחדות (צמחוניות וללא גלוטן בסניפים הכשרים ופאפארוני בסניפים הלא כשרים).
פאפא ג'ונס מתמחה בהכנת פיצות איכותיות וייחודיות הכוללות את הבצק הטרי, האייקוני של הרשת, שעובר התפחה של 72 שעות ומגיע בכל בוקר טרי לסניפים. בסניפים החדשים יוצג תפריט הרשת שמשלב בין חומרי גלם טריים ורכיבים איכותיים שמרכיבים את מגוון הפיצות, המנות הנלוות והקינוחים המושחתים שמשלימים את החוויה.
חן ריכטר, בעלים של פאפא ג’ונס ישראל: "בחוויית פאפא ג׳ונס החדשה רצינו להביא משהו שמרגיש מודרני וחדשני. העיצוב הנקי, הצבע הירוק המזוהה איתנו, ושילוב של טכנולוגיה מתקדמת עם חלל פתוח ונעים, כולם יחד מייצרים תחושה של נגישות, זריזות ואיכות. המטרה שלנו לבנות סניפים שמכילים את מה שהלקוחות הישראלים אוהבים: חוויה מהירה, אמינה וטעימה״














