בטנדורי חוגגים את יום העצמאות ההודי, בסילו משיקים תפריט בראנת׳ חדש ועשיר, ובחיפה מתחדשים בג׳נסו- מסעדת שף חדשה ומרגשת- חדשות האוכל
חדש ושונה בנוף המסעדות בעיר תחתית חיפה, ג'ינוס, מסעדת שף פיוז'ן קז'ואל עולמית, שמציעה שלושה מטבחים אהובים. האיטלקי, האמריקאי, והדרום אמריקאי.שף ג'נאן סלימאן, רק בן 26, מתהדר בשלוש דיפלומות שף גורמה מקצועי, שף גורמה השוואתי ולחמים ללא גלוטן ממכללת בישולים, ועם מסעדת משלוחים מצליחה בכפרו גוש חלב, החליט לפתוח מקום חדש, ומיוחד בסצנה הקולינרית שקורית היום ברחוב הנמל בעיר התחתית חיפה. השילובים מנצחים, הטעמים קלאסיים עם טוויסט, והאווירה של חו"ל. מהפיצות בטאבון אבן מטוסקנה, והרביולי פלרמו עבודת יד, של איטליה, דרך מנות מושחתות של בריסקט מפורק על צ'יפס עם סלסה פיקו דה גאיו ופלפל חלפיניו, המבורגרים מושחתים, מאמריקה, ועד לקריספי דג טאקוס, סלט שוק מקסיקני, ןצ'וראסקו, נתח פלאדה מושרה בצ'ימיצ'ורי מהמטבח הדרום אמריקאי. גם הקינוחים מכול מדינה, והמוזיקה לטינית מקפיצה.
מסעדת "סילו", המסעדה של שף אסף גלזר הממוקמת בפארק פרס בחולון, מחדשת את הבראנץ' המפורסם שמוגש מדי שישי ושבת בבוקר עם מגוון מנות חדשות. ארוחות הבוקר של "סילו" ידועות בזכות המאפים הטריים מטאבון העצים, מגוון הפתיחים העשיר שניתן למלא עוד ועוד, עיקריות ביצים לבחירה, מימוזה (שניתן להחליף בשתיה חמה ומיץ) וסיום של עוגה בחושה ביתית.מאפה פילו במילוי גבינות, קרם פולנטה ביתית וזוקיני צלוי במנות הביצים,
בין המנות פוקצ'ינות, בריוש, לחם דגנים, ראגו עדשים שחורות על יוגורט, גבינות בוטיק משתנות, גבינת שמנת וממרח עגבניות מיובשות, למרכז השולחן,מאפה פילו במילוי גבינות, קרם פולנטה ביתית וזוקיני צלוי במנות הביצים, פריטטה ורדה – זוקיני, תפו"א ועשבי תיבול,אומלט טוסקני – תפו"א, גמבות, בצל, עשבי תיבול וגבינת פטה ועוד. הבראנץ' של סילו – 119 ₪ לאדם, שישי ושבת 09:00-12:00 (שישי החל מ-08:00), מסעדת סילו, פארק פרס חולון
לראשונה, השף שגב משה נכנס גם לעולמות ההמבורגרים עם "שגב בורגר", בפתח תקווה.מטבח קונספט של המבורגרים כשרים הפועל במשלוחים בלבד בניצוחו של השף. המקום מציע המבורגרים טעימים במחירים נוחים, מבלי להסתבך עם אין סוף אופציות. ניתן להזמין דרך הוולט והמטרה היא להמשיך לגדול לרשת בפריסה ארצית. משה שגב: SB" פתוחה מהיום ומגיעה עד הבית.הקונספט שלנו הוא בורגר אמריקאי באיכות הגבוהה ביותר ובמחיר הכי טוב שאפשר ותאמינו לי הכי טוב שאפשר"
תכירו את מאדאם: המקום שמגיע להחזיר עטרה ליושנה בשינקין, הרחוב האגדי והאהוב שמתעורר לחיים מחדש לאחרונה. בעלי המקום שגדלו ובילו ברחוב החליטו על פתיחת מקום חדש ברחוב האהוב עליהם.מאדאם יהיה בשעות היום בית קפה שכונתי שמגיש בראנץ' לאורך כל שעות היום, עם מנות מיוחדות כמו בייגל סקורדליה, פנקייק עם אבקת היביסקוס, וופל עם רוסטביף ואספרגוס ועוד. בשעות הערב מאדאם הופך לבר עם תפריט קוקטיילים ויין ותפריט אוכל מוקפד וסקסי. בין לבין, תהיה אפשרות לקחת בטייק אווי משקה קר ואפילו סלסלת פיקניק לגינה ממול.
ב-15.8.23 (שלישי) הודו חוגגת את יום העצמאות ה-76 ומסעדת Tandoori Lands Ends החדשה של רינה פושקרנה עם המאכלים ההודיים האייקוניים וקוקטייל מיוחד: קוקטייל טיראנגה (השם של דגל הודו בעל שלושת הצבעים) – גראנד מרינייר, סמבוקה ומידורי סאוור, 47 ₪ (הודו קיבלה עצמאות ב-1947). בין המנות בתפריט של טנדורי החדשה: טאקו פאפאדם עם דג או גבינת פאניר, בודהה בולז, מנות טאלי, תבשילי קארי ודאל שונים, ביריאני, צ'יקן טיקה וקלאסיקות נוספות.
מסעדת הדלי אסייתי מארחים את הסושי-מן מתן בל לשני ערבי קונספט ייחודים של סושי בניחוחות יפניים. הערבים המיוחדים יתקיימו בימים רביעי וחמישי 16-17 באוגוסט, בהם ניתן יהיה ליהנות ממגוון רולים מיוחדים ומנות צד מפנקות.בין המנות:טרטר טונה על עלי שלכת יפנים: טרטר טונה, איולי יוזו וואסבי, טוביקו, פונזו חלפיניו ופרחי דבש, סלט סובה: אטריות סובה, ברוקולי, מלפפון ועלי סורל ירוק ברוטב פונזו בוטנים עם בובו אררה וצ'יפס כרישה ועוד.
זה קרה: רשת KFC פתחה את סניף הדגל בתל אביב במתחם האופרה על הטיילת.בסניף שיפעל כל יום עד חצות. פתיחת הסניף מתרחשת בשיא הקיץ והיא ממשיכה את ההצלחה הרחבה של המותג בישראל
רשת גלידריות האיכות "וניליה" משיקה טעם חדש וקייצי: תחת השם "רומצי " שילוב רום וצימוקים! הטעם החדש ילהיב מן הסתם את חובבי הרום שימצאו טוויסט מפתה לטעם האהוב, באמצעות צימוקים עסיסיים.שני הטעמים מתמזגים יחד לטעם ממכר של הצימוקים העשירים המושרים ברום, משתלבים בהרמוניה עם המתיקות הטבעית של גלידת השמנת. עוד בגלידה: שברי אגוזי לוז מסוכרים היוצרים איזון מושלם בין מתיקות מעודנת לרום מושבח שנותנים קרנצ'יות מעולה.