מתי יצא לכם לאחרונה להיכנס להמבורגריה ולהרגיש כאילו אתם באולם משחקים ענק? "ברלין" היא כזו. מדובר באחת ממסעדות ההמבורגר היפות שראיתי שמציעה מגוון המבורגרים עשיר וגם שירות אדיב עם צוות מוכשר מאוד.
בדקתי 3 סוגי המבורגר ו"ראפ" אחד, עם 4 סוגים שונים של בשר, ולאיזון- הזמנתי סלט בריאות. כן, אני מודעת לאירוניה.
נתחיל דווקא מהראפ אנטריקוט- מדובר באחד הדברים המשביעים והטעימים שיצא לי לטעום. בתוך הרול התגלגלו בשר משובח, ירקות וביצת עין והשאירו טעם של עוד.
המבורגר צרפתי- הוא המבורגר המבוסס על בריסקט בקר- נתח שמקורו בתחתית החזה של הבקר. הוא מעט יותר קשה מהאחרים, אבל התיבול שלו היה מדויק וריבת הבצל ואיולי הכמהין עשו את העבודה.
נעצור לדבר על סלט הבריאות- מדובר במנה שנשמעת לכם פשוטה, אבל האמת, שלראשונה בהמבורגריות אני רואה כזו השקעה בסלט, בטח כשמדובר בקונספט של מזון מהיר. הסלט הוכן במקום והיה טרי מאוד, ונוסף על הירקות נכחו בו אבוקדו מרענן (בעונה בלבד) ומיקס אגוזים משגע. מנה נפלאה בפני עצמה, אם בא לכם להתפנק על סלט באמצע היום.
המבורגר ארגנטינאי- אין ספק שמדובר ביומרה ישראלית להתחרות בארגנטינאים בבשר שלהם, אבל "ברלין" מצליחה להביא כבוד למדינה. מדובר בבשר אסאדו בבישול ארוך, מפורק לתוך הלחמניה הרכה עם רוטב סריראצ'ה (מעט פיקנטי) פשוט מושלם. לדעתי זו המנה המנצחת של "ברלין", אבל תביאו ארגנטינאי אמיתי לשפוט (סחבקית כורדיה ומבינה יותר בקובה).
המבורגר מקסיקני- בגדול זו הייתה אמורה להיות המנה הכי קלה- המבורגר עם חריף. ועם זאת, גם כאן "ברלין" לא מאכזבים. הבשר במקסיקני הוא בשר "סלופי ג'ו" טחון ומטוגן והוא מעט חריף מהאחרים, אבל לא יותר מדיי. אחד הדברים ששמנו לב אליהם זה שהלחמניה של ההמבורגר דקה ביחס לכמות הבשר. ב"סלופי ג'ו" זה מורגש ביותר כי יש בו הרבה מאוד בשר. טעים מאוד.
בשורה התחתונה- מסעדת המבורגרים מהנה, טעימה ועושה חשק לחזור לעוד (בעיקר לחזור לחדר הכושר כדי להשלים עוד מנות בהמשך).
ברלין, שדרות ממילא, המסעדה כשרה.