באווירה רומנטית ויוקרתית

שף ברק פיטוסי יגיש ב-14.2 ארוחת תאוות בשרים כשרה וייחודית לוולנטיין  במלון הבוטיק הירושלמי אלגרה וייקח את התאווה לאוכל אל השורש הקדום שלה – בישול נתחים גדולים בשיטות קדומות: מעשנה, גריל פחם ומדורות.
את הנתחים הייחודיים מחבר פיטוסי עם מרכיבים שונים ויוצר מנות גורמה שונות ומדויקות, בעלות מנעד טעמים מגוון.
צפו לראות נתחים שתלויים מעל או ליד מדורות, גרילים ומעשנות, והרבה מאד ברזל, עץ, פחם ועשן. כשתתקרבו קצת, תראו אוסף של כלי בישול אקלקטיים וייחודיים עם סירים וכלים מברזל יצוק. כל כלי העבודה שבהם משתמש השף הם תוצר של עבודת נפחות. מחיר ארוחה ליחיד. 500 ₪. חבילה משלובת של ארוחת ערב זוגית, לינת לילה וארוחת בוקר למחרת – 2200 ש״ח לחדר בסיסי.

מטרים של פיצה

מסעדת "סילו"בחולון, ממשיכה במסורת השנתית לכבוד יום הפיצה הבינלאומי (9.2), ותעשה כבוד לפיצה מטר האגדית: שבוע "פיצה לפי מטר" – תפריט פיצה מיוחד לשבוע אחד בלבד 6-12.2.22.התפריט יכלול שילובים של פיצות דרום אמריקאיות על בסיס בצק מחמצת של פיצה מטר – 48 שעות מנוחה ואפייה בתנור העצים שעומד במרכז המסעדה.

בין הפיצות שיככבו פיצה SAMBA – רוטב רוזה, בטטות מקורמלות, בצל צלוי וגבינות טובות, פיצה למבדה – רוטב עגבניות, שלל ירקות צלויים, בלסמיקו, סנט מור, מוצרלה ועלי ריחן, פיצה דלעת ופורצ'יני – רוטב שמנת טרטופו, דלעת צלויה, פטריות פורצ'יני, מוצרלה וגראנה פדנו, פיצה קרליטוס – רוטב עגבניות, שייטל, ריבת בצל, פלפלים קלויים, מוצרלה ופרמז'ן, ונוספות.

באוירה בריאותית

PAPA JOHN'S", וחברת הפוד-טק הישראלית eatsane משיקות לראשונה בעולם: פיצה דלת-פחמימות העשויה מבצק eatsane ומכילה כ-70% פחות פחמימות, 30% יותר חלבונים ו-70% יותר סיבים תזונתיים.בצק הפיצה החדש הוא פרי פיתוח של חברת eatsane  והוא מבוסס על קמח שקדים ושומשום במתכון מיוחד ומופחת פחמימה, אשר יחד עם חומרי הגלם האיכותיים של פאפא ג'ונס, רוטב העגבניות המפורסם והגבינה האיכותית, מעניקים חוויה של פיצה מופחתת פחמימות, באיכות גבוהה, מבלי לוותר על הטעם.

חריף לוהט

מעדניית משני, מחממת את החורף בספיישל סלטים חריפים עם למעלה מ-30 סוגים שונים וביניהם כרוב צועני, חציל מרוקאי, חציל ספרדי, טונה טוניסאית, קולרבי חריף, אבוקדו חריף, סלסה, עגבניות שרי ובזיליקום, גזר אפריקאי, לימון עם עמבה טחינה חריפה, מגוון סוגי סחוג, פלפלים ועוד.

החריפים יתפסו מקום בוויטרינה לצד המגוון הקבוע בו מתהדרת המעדנייה: מאות סלטים הטריים בהכנה יומית, מגוון ממרחי חומוס, חומרי גלם מקצרי בישול (שום קונפי, לימון כבוש, עמבה טרייה ועוד), עשרות מאכלים ביתיים מוכנים ומחלקות מצרכים נדירים מכל רחבי העולם בייבוא מיוחד.הפסטיבל יערך במהלך חודשים

בקילוגרמים

מסעדת הבשרים "300 גרם" שבראשה עומד השף איתי חסון במושב בצת בגליל המערבי, משיקה בימים אלו ארוחת חורף זוגית הכוללת קילו בשרים. מדובר בפלטת בשרים עשירה ובה סטייק אנטרקוט וסטייק סינטה משובחים, פרגית עסיסית, נקניקיות צ'וריסוס וקציצות אנטרקוט. לצד פלטת הבשרים מוגשת תוספת של שעועית ירוקה מוקפצת בשום ותפוח אדמה לוהט בתנור.העלות לזוג סועדים 169 ₪ בלבד.* הארוחה תקפה בימים א'-ד' ומוצ"ש.

החיים שלנו תותים

'מקס ברנר' משיקה בסניפי הרשת את תפריט החורף המבוסס על טהרת התותים.
במסגרת התפריט מוצעות מגוון מנות חדשות ומיוחדות המבוססות על תותים ושוקולד, שילוב נהדר היוצר קשת של טעמים מתוקים ונפלאים אשר מתאימים במיוחד לחורף הקר. בין המנות וופל תותי פרוטי – וופלים עם תותים טריים וקפצת, שברי שוקולד לבן, כדורי וופל ושוקולד חם ששופכים מעל.

תגובות

להשאיר תגובה