החיבור בין יקב כורמים הירושלמי הותיק ליין הצרפתי פטריק חבובו הוליד את פרויקט קדש, הכולל סדרות של יינות באיכות צרפתית קלאסית אך עם טעם מובהק וארומה ישראלית רעננה.
יינות חדשים, בניחוחות של פעם: "קדש" הינו הפרויקט המשותף של אלי (נצר) שור הירושלמי והיין הצרפתי פטריק חבובו. נצר דור שביעי למשפחת שור, מנהל את יקב הכורמים אשר הוקם על ידי הדורות הראשונים של המשפחה ב-1848, ברובע המוסלמי בירושלים העתיקה. כיום היקב ממוקם ליד מישור אדומים, בסמוך לירושליים. שור חבר לפטריק שאת השכלתו הייננית רכז בצרפת ארץ הולדתו וכיום הוא היין הצרפתי של יקב הכורמים והחיבור בינהם הוליד את פרויקט קדש, שהוליד בינתיים שתי סדרות של יינות. הראשונה היא סדרת וינטאז' 2014, יינות מהבציר האחרון שהתבגרו, אבל לא התיישנו והם בשלים, פירותיים, ארומטיים וגם רעננים. הסדרה כוללת בבלנדים ויינות גנריים כגון : קברנה סוביניון, מרלו, קברנה מרלו, שיראז, מרלו שיראז ופטי וורדו. מחירו של בקבוק אחד לצרכן נע ין 23-25 שקלים.
הסדרה השנייה, שיצאה החורף היא מבציר 2014 וכוללת יינות זניים חזקים ואפיניים עם יכולת התבגרות תלת שנתית. ניתן לבחור בין קברנה סוביניון, מרלו ופטי וורדו כשהמחיר לצרכן נע בין 26-28 שקלים.
לדברי שור, היכולת לבחור את הכרם המתאים ביותר מבין חלקות הכרמים של היקב, אפשרה לחבובו ליצור יינות בסגנון 'העולם הישן, הטוב והמוכר' שכמו הגיעו מצרפת, מתוך אמונה שהגפן היא שמובילה את היינן.
חבובו, אשר כיהן כיינן בצרפת ובמרבית היקבים הגדולים בארץ, אומר כי הרגיש שיש צורך בייינות בסגנון הנטורלי- אירופאי בשוק היין הישראלי, תוך מתן דגש על ייחודיות שינוי הטעמים המתבקש יחד עם השינוי הגיאוגרפי. הזנים שנבחרו הם זנים צרפתיים קלאסיים בעלי טעמים מובהקים. "היתרון בפרוייקט 'קדש' ובחיבור בין הכורם והיינן, הוא שהיינן זוכה להיות בררן בבחירת החלקות שיהיו מיועדות ליינות "קדש", ובכך לבחור את החלקות שלדעתו יהיו המתאימות ביותר באותה השנה, וזאת ללא כל שיקולים מסחריים", הוסיפו שור וחבובו.