מלון וולדורף אסטוריה ירושלים פתח השבוע את בר הקיץ – THE GARDEN TERRACE שהוקם על גג המלון המשקיף על נוף ירושלמי עוצר נשימה. בתפריט מנות מוקפדות בסגנון טאפאס ים תיכוני ובר משקאות וקוקטיילים עשיר ומקצועי לבילוי מושלם של ערבי הקיץ והוא יהיה פתוח לקהל הרחב בימים ראשון עד חמישי בין השעות 18:30-22:30, כשרות למהדרין
THE GARDEN TERRACE בר הקיץ של מלון וולדורף אסטוריה נפתח מחדש בימים אלה,המקום שמשקיף על קו הרקיע של ירושלים, תוכנן תוך שמירה קפדנית על האיכות המאפיינת את הרשת היוקרתית. את התפריט ל- THE GARDEN TERRACEבנה השף הראשי של המלון, איציק מזרחי ברק, עם מנות בר מוקפדות בסגנון טאפאס מהמטבח הים תיכוני.
בבר, קוקטיילים ממרכיבים איכותיים, שנרקחו על ידי המיקסולוגים המומחים של המלון, ומבחר עשיר של משקאות יוקרתיים, מיושנים ומעושנים. חובבי הסיגרים, ייהנו מקולקציית סיגרים יוקרתית
THE GARDEN TERRACE פתוח לאורחי המלון ולקהל הרחב בימים ראשון עד חמישי בין השעות 18:30-22:30. המלון מאפשר חנייה חינם לשעתיים לסועדים. המקום מעוצב בסגנון גן ים תיכוני, עצי זית מקומיים, פרחים ועציצים רבים מהדרים את המקום, רצפת דק מיוחדת ורהוט גן אקסקלוסיבי.
המקום מואר בתאורה מוקפדת שתוכננה על ידי יועץ תאורה שנשכר במיוחד להענקת אווירה הרמונית והדגשת הפרטים הקטנים. במקום מטבח ובר ליצירת חוויה 'חיה' לאורחים שיוכלו לצפות בהכנת המנות והקוקטיילים על ידי צוות הטבחים והברמנים של וולדורף אסטוריה ירושלים.
תפריט האוכל של THE GARDEN TERRACE מתאפיין במנות טאפאס בר איכותיות העושות שימוש בחומרי גלם טריים דוגמת ירקות שורש ועשבי תבלין. אותם רקח שף המלון איציק מזרחי ברק. מחירם נע בין 40 ₪ ועד 68 ₪.