חדשות האוכל

אוכל מוכן לחג, בשר מעושן ועסיסי, מנה ותיקה שחוזרת לתפריט והמבורגר חדש ומסקרן- חדשות האוכל 

המוסד התל אביבי מסעדת קיטון שימש ומשמש מאז 1945 בית חם לאוכל היהודי המזרח אירופאי. לקראת ראש השנה מציעים במסעדת קיטון תפריט אוכל מוכן מגוון במיוחד עם טעמים מיוחדים של הבית היהודי. בתפריט החג ניתן למצוא 8 סוגי סלטים, 9 מנות ראשונות, מרק עוף קלאסי עם 4 תוספות לבחירה, 10 עיקריות, 7 תוספות ומגוון קינוחים.

כך תוכלו לפגוש בתפריט חג המגוון של מסעדת קיטון מנות כמו כבד קצוץ, חזרת אדומה, סלט וולדורף, גפילטע פיש, כרוב ממולא, מרק עוף קלאסי עם קרפלעך או קניידלך, אווז בצלייה איטית, לשון עגל, גולש ביתי, צימעס ועוד מנות רבות נוספות שיכולות להרכיב ארוחת חג מלאה.הזמנות טלפוניות 03-5233679, הזמנות בווטסאפ 054-4535465.משלוחים ו- Take away ב 16-17  לספטמבר. בערב החג, יום שישי ה 18 לספטמבר יתאפשר Take away בלבד.משלוחים בת"א – 50 שקל, ר"ג, גבעתיים וצפון תל אביב 70 שקל

מסעדת פיטמאסטר מציעה ארוחת חג ביתית על טהרת הבשרים המעושנים שנצלים על אש חיה ומציעה מגוון נתחים מובחרים ומושחתים הנעשים בטכניקות ייחודיות ובהזמנה אישית. בנוסף תוספות יצירתיות, סלטים, רטבים ומטעמים נוספים ניתן לבחור בין מגוון סוגים שונים של בשרים: טלה, בקר, עופות ומנות בשריות נוספות שמגיעות על פי משקל.

בין המנות:אסאדו ללא עצם מעושן כ-12 שעות מתובל בתבליני הבית 125 שקל ל-500 גרם, שואו- ארמה הודו מעושנת עם עגבניה צלויה ופלפל ירוק חריף, בתוספת טחינה-עמבה 100 שקל כ-  500 גרם ומיקס כתף וצוואר טלה – בשר כתף וצוואר, מתפרקים מהעצם, עם תיבול שווארמה יחודי מגיע עם תוספת של "סמאש" בטטה מעושנת 150 שקל  ל500 גרם ועוד. 

rebar,משיק בימים אלו תפריט קיץ חדש עם מהדורת משקאות טבעיים וחידושים מרעננים במיוחד.בתפריט החדש מככבים משקאות ה-cool הברדיים, משקאות עונתיים מרעננים עם פירות קיץ טריים בשילובים מיוחדים, לצד משקאות freeze & sour – משקאות סורבה קפואים וחמצמצים מי שירצה להרגיע את הרעב יוכל להתפנק עם קעריות פודינג overnight בטעמים מפתיעים, ואוהבי הנשנוש ימצאו במקררים כדורי energy bites מבוססי רכיבים טבעיים בלבד, בטעמי חלווה, בוטנים וקקאו. כל אלו עומדים לצד המשקאות המוכרים והפופולאריים, ולצד המשקאות הפונקציונאליים ומשקאות החלבון.

חברת מיה תעשיות מזון, יצאה במהלך חדש ברשתות החברתיות שמטרתו לתת במה לטבחים צעירים. המהלך שעיקרו מתבצע בפייסבוק קרא לטבחים צעירים לספר את סיפורם האישי והמקצועי, החלום הקולינרי שלהם, וההתמודדות שלהם עם המצב הנוכחי ונתנה לכל אחד מהם במה בעמוד הפייסבוק של החברה, עם מתכון פרי ידיהם וחשיפה של מעל ל-500,000 גולשים רלבנטיים.  

כל טבח וטבחית יצרו מתכון מקורי לכבוד חגי תשרי, תוך שימוש במוצרי מיה שאותם קיבלו במארז ענקי ומפנק. הפוסטים המקודמים של מתכוני הטבחים קיבלו אלפי לייקים ברשת החברתית, מאות שיתופים ותגובות נלהבות.

ברשת הבלאק בר בורגר החליטו להחזיר את ההמבורגר האימתני במשקל של 1.200 קילוגרם-מדובר בהמבורגר ענק , עסיסי שמוגש בלחמנייה מיוחדת פריכה וטעימה. הוא מוגש עם מיקס צ'יפס ו- 1/3 בירה מחבית או שתיה קלה ב 159 שקל. המנה תוגש עד סוף חודש אוגוסט / גמר המלאי , בכל סניפי הרשת .

רשת MOSES מצרפת המבורגר חדש לסדרת "חובק עולם" המצליחה: מזרח תיכון חדש. המנה החדשה תוצע לאורחי המסעדות, מזמיני משלוחים ו- TA למשך חודש החל מהתאריך 31.8.20 ותכיל:קציצת בקר עם שומן כבש, איולי לימון כבוש, סלט ירקות, חסה, בצל סגול וצ'ילי.היא תוגש עם מנת צד לבחירה:צ'יפס/ פירה תפו"א/ סלט ירקות שדה ומחירה יעמוד על 75 שקל (במסעדת מוזס פ"ת הכשרה-  77 שקל)

תגובות

להשאיר תגובה