לפנק לפנק לפנק

שף מיכאל כץ מתחיל את סוף השבוע עם ארוחת בראנץ' מפנקת בימי שישי במסעדת אלומה החדשה במלון קראון פלאזה ירושלים ימי שישי בין השעות 10:00-15:00 עלות 75 ₪ לסועד.  

'אלומה', מסעדת השף הבשרית החדשה במלון קראון פלאזה ירושלים, בראשותו של השף מיכאל כץ, שמחה לפתוח את שישי באלומה- ארוחת בראנץ' מפנקת מדי יום שישי בין השעות 10:00-15:00 במחיר מיוחד של 75 ₪ לסועד.

ארוחת הבראנץ' כוללת מזנון עשיר עם לחמים טריים, בר סלטים טריים ומבושלים, מנות חמות על בסיס ביצים, מנות דג, פסטות, לזניה, מבחר פשטידות, ירקות מבושלים, קינוחים מתוקים ומרעננים ושתיה קלה. משקאות מהבר, יינות ובירות בתוספת תשלום.

תפריט ארוחת הבראנץ' כולל:

בר לחמים, לחמי מחמצת, פוקצ'ינות.

בר סלטים עשיר הכולל: סלט עגבניות בשמן זית; סלט פסטה קר, זיתים שחורים, עגבניות ובזיליקום; סלט אנדיב עם אגסים, שקדים, אגוזים, גרעיני חמנייה ודלעת קלויים; סלט ירקות עשיר; סלט קינואה, בצל מדורה, עשבי תיבול, חמוציות, עגבניות ומבחר גרעינים קלויים; סלט בטטה קלויה; סלט ביצים ובצל ירוק; סלט פיטריות, זוקיני ירוק בחומץ בלסמי, קוביות סלק, בצל אדום, נגיעות כמון; אנטיפסטי.   

מנות חמות: פילה סלמון בקראסט; פסטה ברוטב עגבניות, זוקיני וזיתים; לזניה של חצילים; שקשוקה; ביצה עלומה על מצע תרד (עם רוטב הולנדייז); פיש&צ'יפס.

תוספות: פשטידת כרישה, פשטידת פטריות, פשטידת תרד; שעועית ירוקה בוינגרייט שאלוט; תפוח אדמה ננסי בעשבי טיבול; אורז בר.

קינוח: פלטת פוטיפורים; סורבה; פלטת פירות העונה.

 

תגובות

להשאיר תגובה