מנות אחרונות, מנות בהשראת העולם ותפריטים חדשים- חדשות האוכל
רשת rebar מחזירה לסניפיה את i'm hot, תפריט החורף שלה, שיהיה זמין עד סוף העונה הקרה. בתפריט סדרת משקאות חמים בעלי מרקם עשיר וטעם מפנק בטעמי סיידר משודרג, חמאת בוטנים, שוקולד וצ'אי.בנוסף למשקאות ניתן יהיה ליהנות כעת גם מקעריות מעדן שיבולת שועל חם, עם שילובי תוספות טעימים במיוחד של פירות טריים, אגוזים, גרנולה ועוד. למנות ערכים תזונתיים רבים והן עשירות בסידן וסיבים תזונתיים, המסייעים ביצירת תחושת שובע לאורך זמן.לרגל כניסת תפריט החורף יוענקו 10% הנחה על כל סדרת I'm hot עד סוף חודש דצמבר לחברי מועדון (ההצטרפות למועדון דרך האפליקציה בחינם).
רשת הגלידריות "וניליה" מובילה מהלך קיימות מקיף ומהפכני, ראשון מסוגו בישראל בענף המזון, בהשקעה של מאות אלפי שקלים. במסגרת המהלך המדורג תעבור הרשת לשימוש במוצרים אקולוגיים ומתכלים בכל סניפיה, כולל כפיות, קשיות שתייה, מכלי אריזה ועוד.
המארז הרב-פעמי החדש לשימוש חוזר של "וניליה" מיוצר באישור משרד הבריאות ומכון התקנים. זהו מארז רב-פעמי עבור 1 ק"ג גלידה, המתפרק לשלושה חלקים, כאשר החלק הפנימי נשלף, וניתן לשטיפה במדיח. המארז מעוצב באופן שובה עין, בצבעי המותג. כדי לעודד את השימוש במארז החדש תעניק הרשת לכל לקוח שיגיע איתו לחנויות "וניליה" למילוי מחודש, הנחה של 2 שקלים. מחיר המארז כ -19 שקל לצרכן.
Méli-Mélo הדאנס- בר הקולינרי של שף מאיר אדוני משיק תפריט חדש בהשראת מנות דגל אייקוניות ממסעדותיו בארץ ובעולם.בין המנות: סמטאות איסטנבול– קרפצ'יו חציל, טחינה אתיופית, סילאן, עלי ורדים מיובשים, זרעי כוסברה, פיסטוקים, שמן זית, שלג פטה ופלוט, צזיקי מזרח תיכוני בתוספת טונה אדומה סלט מנגו בוסר, קולורבי, וניגרט קארי ירוק, בוטנים, יוגורט יוזו, צ'יפס קוקוס, נענע ובזיליקום, ממולאים- בצל, פלפל טינקרבל, כרוב ועלי גפן ממולאים באורז עגול, פטרוזיליה, שום, עגבניות מרוסקות, לצד טחינה גולמית, יוגורט יוזו ושמן קארי, הקצב מביירות– קובנייה על ברוסקטת כוסמין, פאף בורגול, אבקת יוגורט ולימון פרסי, דמי גלאס, מח עצם ועלי חמציץ טבולים בויניגרט תאילנדי, בוראטה קרועה -מגי קונפי, אנשובי, אורטיז, זיתי טאסוס מיובשים, קרם חצילים מעושנים, צנוברים, שאטה גרוס, שמן זית אורגני, בזיליקום וגרידת ליים ועוד.
גרג קפה משיקה תפריט בשרי, בניצוחם של השפים הבכירים של הרשת, תוך התמקדות בחומרי גלם איכותיים. התפריט יכלול מנות חדשות המצטרפות למנות הקלאסיות המוגשות כיום. כל מנה היא סיפורו של מסע חובק עולם שלוקטו על ידי מיטב השפים, במטרה ליצור חווית מסע בגלובוס המשלב צבעוניות, טעמים, ריחות, גיוון ואווירה. הטעמים החדשים נלקחו ממקומות שונים בעולם, כמו איטליה, גיאורגיה, ספרד, צרפת, גרמניה, וינה, אמריקה, אסיה וכמובן המטבח הישראלי.בין המנות: רול בשר, פסטה בולונג , פפרדלה עוף, קציצות של בית, פאד תאי בקר וקארי עוף.
רשת ההמבורגרים MOSES, תציע ללקוחותיה לחמנייה מופחתת פחמימות ועתירת חלבון של חברת הפוד-טק eatsane;הלחמנייה מוצעת בישיבה במסעדה, במשלוחים ובאיסוף עצמי TA.לחמניית eatsane מכילה כ 80% פחות פחמימות ביחס ללחמניית המבורגר רגילה ומכילה רק כ 7 גרם פחמימות ללחמנייה (לעומת כ 40 גרם בלחמנייה רגילה). הלחמנייה עשירה בחלבון ובסיבים תזונתיים ומתאימה לתזונה דלת פחמימות.
רשת KFC מרחיבה את היצע הקינוחים בארוחות ותציע מעתה גם דונאטס. הדונאטס ימכרו בכל אחת מ-8 מסעדות הרשת, כקינוח נפרד או כקינוח בארוחה.הדונאטס, שהפכו בשנים האחרונות לטרנד עולה בישראל, יוצעו ב-KFC בשני טעמים – אוראו או דונאטס תות עם ציפוי, כלומר דונאטס ממולא ומצופה. הדונאטס יימכרו במחיר של 12 ש״ח לדונאט.