צוברים פחמימות

רגע לפני שהם (שוב) מתאחדים להופעת איחוד והפעם בפסטיבל חוצות היוצר בבריכת הסולטן בירושלים, הגיעו חברי להקת כוורת למלון דן בוטיק ירושלים לארוחת ערב מיוחדת. מי מחברי הלהקה התעקש על פסטה בצורת פנה?

כוורת מתאחדת מדי כמה קיצים ובשבילנו זה תענוג כמובן. אבל לפני הופעות חשובות צריך לאכול טוב וכך באחד מימי שבוע שעבר לקראת 19:00, שעתיים לפני ההופעה, הגיעו חברי הלהקה דני סנדרסון, גידי גוב, אפרים שמיר ואלון אולארצ'יק לארוחת ערב חלבית פרטית שנקבעה להם מראש במלון דן בוטיק הירושלמי.
הם באו במיניבוס מסודר שהחנה בחזית המלון והם ישר נכנסו לחדר האוכל לשולחן גדול ונפרד מכל האורחים שהוכן במיוחד עבורם. במרכז השולחן היו מספר סלטים וכל אחד מחברי הלהקה בחר מנה עיקרית, כשרובם הזמינו דג סלמון ורק גידי גוב הזמין פסטה עד דגש על פסטה בצורת פנה כמובן.
לאחר שסיימו לאכול את ארוחת הערב, גידי גוב ואפרים שמיר קינחו עם סיגריה במרפסת של המלון הצופה לעיר העתיקה בעוד אלון אולארצ'יק קינח במשחק סנוקר בלובי של המלון.
לאחר שנרגעו, יצאו כל חברי הלהקה לבריכת הסולטן הסמוכה למלון ונתנו הופעה כמו בימים הגדולים.
בתמונה אתם יכולים לראות את המיתולוגים אפרים שמיר, גידי גוב, דני סנדרסון עם בן ינובר, מנכ"ל מלון דן בוטיק ירושלים.

תגובות

להשאיר תגובה