IceEat הוא מתחם ראשון מסוגו המשלב החלקה על הקרח, קולינריה והופעות. המתחם עוצב בהשראת ה- SkyLight בלונדון, חלק מהמתחם מקורה וחלקו תחת כיפת השמיים.במתחם יש ארבע כיפות איגלו ענקיות, מוארות ומחוממות, בהן ניתן ליהנות מארוחה רומנטית, או בילוי עם חברים ומשפחה, בר אלכוהול המארח ברים ירושלים מוכרים, משאיות אוכל, סדנאות קולינריה ועוד.משטח הקרח מיועד לכ-100 מחליקים בו זמנית. בצמוד אליו מתחם הקולינריה בו מוצעות מנות שף ומנות ילדים. בשעות הערב נערכות הופעות של אמנים, שפים ואמני אוכל מובילים מהארץ ומחו"ל בהם:שף עזרא קדם, שף משה בסון, השפית ויקטואר (Victoire) ממילאנו שיצרה מטבח איטלקי- קונגולי, שי צברי והילה אלפרט יערכו מופע משותף שיכלול אוכל, סיפורים ושירים, משתה גיאורגי מיוחד, ארוחת בוקר של כרובית עם הבלוגר ומחבר ספר הכרובית עוז תלם, הופעות של מארק אליהו, שירה גבריאלוב, בינת אל פאנק וDJ מובילים שיתקלטו מידי ערב.  רותם ליברזון ולירז צרכי בשיתוף פעולה ראשון – "חגיגה פרסית " – שילוב בין אוכל טוב ומוזיקה

אמן האוכל המולקולרי הבין-לאומי, אלכסנדר לחניש – "זונדר", יתארח במשך כל תקופת הפעילות בגלריית "קול האות" בה יעבוד על פרויקטים המשלבים אוכל, אמנות וטכנולוגיה וניתן יהיה לחזות בתהליך עבודתו ויצירותיו.

חגיגת החורף הייחודית נערכת ביוזמת משרד ירושלים ומורשת, עיריית ירושלים והרשות לפיתוח ירושלים, ובהפקת החברה העירונית אריאל.

זמני פעילות המתחם:

המתחם יפעל בין ה-12 בפברואר ועד ה-30 באפריל.

א'-ה': 10:00-23:00 , ו': 9:00-14:00

מוצ"ש: שעה אחרי יציאת שבת – 24:00

פסח + פורים – 10:00-22:00

הפעילויות והתכנים במתחם הקולינריה:

ג'-ה': החל מ-20:00, ו': החל מ-10:00

* הכניסה למתחם ההחלקה על הקרח הינה לגילאי 5 ומעלה.

* רכישת הכרטיסים תתבצע במקום, או דרך אתרice-eat.com

מחירי כרטיסים:

ילד (עד גיל 18) – 30 ₪. מבוגר – 40 ש"ח.

תגובות

להשאיר תגובה