ממה עשויה בירה? מהי בירה איכותית? האם אפשר לבשל בירה בבית? ואיך הופכים בירה משעממת לבירה מעניינת? מוזיאון המדע בירושלים ומבשלת בירה הרצל גאים להציג: הרצל אמר- ובמילים אחרות כל מה שרצית לדעת ולא העזת לשאול, יום שני 25.7.2016 –בשעה 18:00 וגם ב-20:00 מוזיאון המדע ע"ש בלומפילד ירושלים טעימות של 5 סוגי בירה בוטיק הרצאה והסברים מאת מאור הלפמן, בשלן בירה ומייסד בירה הרצל.
בירה הרצל – המבשלה שהוקמה על ידי מאור הלפמן ואמיר גוטמן בתלפיות בירושלים אולי המבשלה המסחרית הקטנה ארץ, והראשונה בירושלים שקמה במטרה לקדם ולהילחם בשוק הבירות ובתאגידים הגדולים שמייצרים בירות משעממות ובנאליות. הרצל מתגאים שהם מייצרים רק בירות מעניינות וחצופות תוך שימוש במרכיבים איכותיים בלבד. עלות: 60 ₪ לאדם, סטודנט 50 ₪ מוזיאון המדע ע"ש בלומפילד ירושלים – שד' המוזיאונים 3 גבעת רם ירושלים