כשחן עשור הייתה בת 18 היא החליטה להקים את מפעל חייה – לפתוח בית חם לנוער הפועל בלב ירושלים, אשר נותן מענה לבני נוער בשעות הכי קשות כשפיתויי הרחוב הכי גדולים והחשיפה לאלכוהול זנות וסמים חוגגים.
ביחד עם עמותת "שבתות וחגים לנוער" ועם שותפה, מיכאל הקימה את "אזמרה", משמעו להבין שגם כשנופלים למטה, לניתוק ורחוק, זה לא מעיד על מי שאתה. במהלך העבודה, מיכאל וחן נהפכו לזוג ואף התחתנו, עברו לגור בירושלים לטובת הפרויקט, והיום הם מנהלים יחד את הזולה.
הזולה היא המקום הראשון מסוגו והיחיד שפועל בשעות הללו של הלילה- מ00:00 בלילה ועד הבוקר, ומספק מקום מפלט לנערים שתעו בדרך בשעות שכל המקומות כבר סגורים בעבורם , כשאף אחד כבר לא נמצא שם. מקום מחבק ועוטף, המקבל את כולם, חרדים וחילונים כאחד נכנסים לפתח הבית, שהמשותף ביניהם הוא הצורך באהבה ,בקבלה, ושאולי הפעם לראשונה מישהו יראה אותם , מישהו שיקשיב יבין ויחבק.
בעקבות הסיפורים הקשים שנחשפו וההתעניינות בתחום, התחילו שנינו ללמוד באוניברסיטה הפתוחה פסיכולוגיה, בכדי שבהמשך יהיו בידם כלים מקצועיים לעזור בדרכים נוספות ורבות לבני נוער. הם אינם מרוויחים מהפרויקט, הכל נעשה בתרומה מלאה, והם מפרישים כל חודש ממשכורת הסטודנט שלהם למקום לטובת הצלחת הפעילות וסיוע לנוער. העשייה שלהם בפרויקט מתקיימת בשעות המאוחרות של הלילה. וכוללת ניהול יומיומי, כמו מציאת תרומות, קניות, אוכל לנערים, תחזוקה שוטפת של המקום, ניהול מערך המדריכים ומציאת תחלופה של מתנדבים, ימי הכשרות ועוד.
בימים אלו, חן זכתה בפרס מעורבות חברתית מטעם האוניברסיטה הפתוחה לאור פעילותה יוצאת הדופן.
חן עשור: "ערב אחד בירושלים גרם לי להבין שהגיע הזמן לפתוח את הלב ולהקים משהו שעדיין אין. צפיתי בבני הנוער הנמצאים ברחובות, באלו שנזרקו מכל המדרגות, וזקוקים לחיוך אחד קטן, למגע מנחם, משם לקחתי את המושכות לידי , והתחלתי בפעילות ההקמה, ומשם הכל היסטוריה, בד בבד כשאני בת 18 ,ועדיין תוך כדי שירות, התחלתי לחשוב על תכנון הפרויקט והוצאתו לפועל, עבדתי ימים ולילות, עמדתי בפתחי עמותות, הרמתי את הכפפה ועשיתי מה שרבים חשבו שלא אצליח, פתחתי בית חם לנוער, בלב ירושלים"