טעם של בית רחוק מהבית:יוזמה של קנור מבית יוניליוור בשיתוף פעולה עם החברה למתנ"סים ורשת מלונות סטאי והרברט סמואל אפשרה למפונים לבשל ולהגיש מנות מהבית

עשרות אלפי מפונים, מהדרום ומהצפון, עדיין שוהים בבתי מלון ברחבי הארץ, ואחד הדברים שהם הכי מתגעגעים אליו הוא ריח התבשילים שעולה מהסירים במטבח הביתי שלהם. הגעגוע לחוויית הבישול הביתי והסעודה המשפחתית המשותפת הוא המנוע מאחורי מיזם חדש של קנור, מותג הקולינריה של יוניליוור, אשר חבר לחברה למתנ"סים ולמלונות הרברט סמואל ירושלים וסטאי כנרת, כדי לאפשר לכמה מהמפונים רגע של "בית רחוק מהבית" – ולהגיש להם אוכל של בית שבושל במטבח בית המלון.

במלון הרברט סמואל בירושלים נהנו אורחי המלון, שרובם מפונים משדרות,מהקוסקוס ומרק הירקות של אסנת נגר, תושבת שדרות, ממנת המוקפץ של נופר בן דוד, משדרות וממרק החרירה של רות עבו, תושבת שדרות.

במלון סטאי כנרת הוגש לאורחים עוף בתנור של שלומי אלמישלי, תושב קרית שמונה, מג'דרה של שרה דודפור ממרגליות ומרק החרירה של יהודית חימי תושבת קרית שמונה.

כדי לבשל את המנות הביתיות נפגשו הבשלנים עם צוות השפים של המלונות: שי דייני, השף הראשי של רשת המלונות, קובי אריאל, שף מלון הרברט סמואל ירושלים וסאם נוג'ידאת, שף מלון סטאי כנרת, והכינו יחד את המתכונים כדי שהתוצאה תהיה כמה שיותר קרובה למקור הביתי.

לדברי נגה בנר סוארי, סמנכ"לית השיווק של יוניליוור ישראל: "ניסינו לחשוב על דרך לאפשר למפונים, שנמצאים מחוץ לבתיהם כבר מעל 100 ימים ומתמודדים עם המון, להרגיש קצת בית רחוק מהבית. אנחנו שמחים שהצלחנו לעשות את זה דרך הבישול והמטבח, שעבור רבים מאיתנו הם הלב של הבית והמשפחה. תודה גדולה לחברה למתנ"סים ולמלונות הרברט סמואל ירושלים וסטאי כנרת על שיתוף הפעולה".

לדברי ענת סטריק-דהאן, משנה למנכ״ל מלונות סטאי, הרברט סמואל ואורכידאה:
"מזה כמה חודשים אנו מארחים בבתי המלון שלנו את המפונים, ואנו נרגשים כל יום מחדש על הזכות להוות עבורם בית זמני. צוות העובדים והמנהלים בבתי המלון עושים ככל שביכולתם להנעים את שהות האורחים הכול כך יקרים לנו, שהפכו להיות חלק ממשפחתנו אנו שמחים על האפשרות שניתנת לנו להעניק לכמה מהאורחים את החוויה לבשל ביחד עם צוות השפים שלנו מנות ביתיות ולהגישן למשפחות ולחברים שלהם".

מהחברה למתנ"סים נמסר:"מדובר בשיתוף פעולה מרגש נוסף של החברה למתנ״סים עם קבוצת יוניליוור ומותג קנור, שנולד מתוך הצרכים והאתגרים שאנו נחשפים אליהם בשטח. כחלק מהקשר השוטף שלנו עם המפונים, הבנו את הצורך שלהם לחזור לריחות והטעמים של הבית ולבשל אוכל למשפחה. משימתנו היא לדאוג למפונים ומשפחותיהם, במטרה שיוכלו להרגיש הכי קרוב לבית.אנו מודים לחברת יוניליוור, למותג קנור ורשת מלונות סטאי והרברט סמואל על שיתוף הפעולה הפורה".

תגובות

להשאיר תגובה