ברוכים הבאים למסעדת “מוג’וס”, יהלום קולינרי חדש במרכז ירושלים. מוג’וס, שנפתחה לאחרונה, מציעה חוויה קולינרית מיוחדת לשומרי כשרות שמוזמנים לטעום המבורגר עם גבינה ופיצה פפרוני, ומאחוריה עומדים צבי מלר ובני משפחתו. מלר הביא עמו ידע וניסיון אחרי שנים של ניהול מסעדות בארץ ובחו"ל
מלר, שהיה שותף במסעדת “קרייב” המצוינת, מביא את הניסיון שלו מהאוכל הרחוב האמריקאי ומטבח עילי למסעדה החדשה. העיצוב במסעדה מודרני ומזמין, עם צבעי טורקיז עזים, אלמנטים תעשייתיים, תאורת פחם חמימה ואווירה לא מחייבת.
מלר, נולד בלוס אנג’לס, עשה עלייה לישראל בשנת 1997. לאחר שנתיים, הוא חזר לארצות הברית ופתח מסעדות בניו ג’רזי. במהלך השנים, הוא ניהל מסעדות שונות, כולל מסעדת סושי, מסעדת פסטה חלבית, ואף מסעדה שמתמחה ביין. ב-2001, צבי חזר לישראל.
המסעדה החדשה, מוג’וס, היא פרויקט משפחתי. כל האחים של עדן עובדים במסעדה, והם מספרים שהאווירה במקום היא של בית חם ומזמין. מלר מספר שהוא "אוהב לנסות דברים חדשים במטבח, וכל מסעדה שהוא פותח מציעה חוויה קולינרית שונה
המאכלים במסעדה מציעים שילובים וקומבינציות מיוחדות, כמו משקה מיוחד עם ג’ינג’ר. מלר אוהב לומר שהוא לא רוצה לפתוח עוד מקום שהוא מוכר, "אלא להביא טעמים חדשים שאנשים לא טעמו בחיים שלהם".
מוג'וס מציעה מנות מיוחדות כמו פיצה פפרוני עם גבינה טבעונית – חטאים קטנים של שומרי כשרות שעד למוג'וס יכול לחלום על פיצה פפרוני כשרה. עדן: "אבא שלי הוא לא כזה שף גדול אבל הוא בהחלט עם ראש יצירתי ובעיקר מעונין לפתוח את הראש והעיניים של הישראלים כשהוא מביא וממזג טעמים שהוא חווה בחו"ל. כמו למשל המבורגר עם גבינה. משהו שהישראלים בחיים לא היו טועמים אבל אנחנו נותנים להם את ההזדמנות בגלל שמדובר בגבינה טבעונית. בהתחלה היה חשש אבל מהר מאוד הסועדים התרגלו והתאהבו בטעמים החדשים".
בסה"כ, מוג’וס היא מסעדה שמציעה חוויה קולינרית מיוחדת באווירה משפחתית וחמימה. אם אתם מחפשים מקום חדש לנסות בירושלים, מוג’וס יכולה להיות המקום בשבילכם.
מוג'וס – שלומציון המלכה 1 , ירושלים
ימים א – ה
פתוח החל מ: 12:00 – 23:00
ו – סגור
מוצ"ש – 19:00 עד 23:00