החגים עוד רגע כאן ושולחן החג יתמלא בשלל עוגות ומאפים מתוקים כדבש. רשת "מאפה נאמן" יוצאת בקמפיין חדש ומתוק במיוחד לקראת חגי תשרי בכיכובה של מימי נאמן שייך, בתו של מייסד הרשת, ויעלה באתרים מובילים ובפלטפורמות הדיגטליות בדגש על טיק-טוק וreels, בהשקעה של רבע מיליון ש״ח.
הקמפיין יכלול מתכונים לעוגות הכי נמכרות ברשת, לצד סרטונים הומוריסטים הממחישים את עד כמה הישראלים באמת אוהבים דבש ועד כמה הדבש מאפיין את ראש השנה מעבר לשילוב עם התפוח בשולחן החג ונמצא בכל בית בישראל בכל ימות השנה.
בנוסף, הקמפיין יחשוף את קולקציית העוגות החדשות של "מאפה נאמן" לחגים, לרבות עוגות הדבש החדשות של החברה, הנעשות בעבודת יד ומציגות שילוב טעמים מסקרן במיוחד כמו דובוש דבש, פררו רושה, עקיצת הדבורה ועוד. הקולקציה, המתאימה לאירוח במהלך כל ימי החגים, כוללת מבחר רחב של עוגות פרווה לשומרי הכשרות. הלקוחות יוכלו למצוא גם מארזי חג מפנקים מקולקציית העוגות האיכותיות ברשת.
מימי נאמן שייך: ״דבש הינו כוכב במטבח הישראלי בכל ימות השנה ולכן ראינו לנכון להשתמש בפלטפורמות הדיגיטליות והאפליקציות המובילות כדי להוביל את קמפיין החגים של החברה. אני מתרגשת להשיק את הקמפיין שחושף את קולקציות החגים ועשירה בטעמים ובשילובים מפתיעים במיוחד. לצד עוגות הדבש הקלאסיות, ניתן למצוא עוגות דבש בשילוב שקדים לבנים, קרם שוקולד לבן, שוקולד חלב ואגוזי לוז, קרמל שקדים, טורט וניל וקרם פטיסייר לצד מאפינס תפוחים ועוד".
עוגת תפוזים הפוכה
תבנית עגולה בקוטר 22 ס"מ
מצרכים:
כוס סוכר
קורט מלח
1 מכל יוגורט 3% שומן
4 ביצים
1 כפית תמצית וניל
1/2 כוס שמן
3/4 כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח
קליפה מגוררת מ-2 וחצי תפוזים
60 גרם שקדים טחונים
3 כפיות אבקת אפייה
2 תפוזים פרוסים דק
מעט סוכר לפיזור
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית.
בקערה מערבבים ביצים סוכר, וניל, שמן, מלח, יוגורט, מיץ תפוזים וקליפת תפוזים עד שמקבלים תערובת הומוגנית ואחידה.
מוסיפים קמח, שקדים טחונים, ואבקת אפייה ומערבבים עד שהתערובת אחידה
בתחתית התבנית מסדרים פרוסות תפוזים לכיסוי מלא . מפזרים מעל פרוסות התפוזים קצת סוכר.
יוצקים על התפוזים את הבלילה ומיישרים.
מכניסים לתנור ואופים במשך 35-40 דקות או עד שהעוגה תפוחה ויציבה.
מקררים את העוגה בטמפרטורת החדר וכשהעוגה קרה לחלוטין הופכים על גבי צלחת הגשה. במידת הצורך מיישרים את החלק העליון כדי שהעוגה "תשב" כמו שצריך על הצלחת.
לפני ההגשה ניתן לפזר עוד קצת סוכר בחלק העליון של העוגה מעל פרוסות התפוזים ולקרמל באמצעות ברנר. זה לא חובה, אבל מעניק מראה קצת יותר זהוב לחלק העליון.
עוגת בננות עם שקדים, שוקולד וקינמון
2 תבניות אינגליש קייק באורך 30 ס"מ
מצרכים:
1/2 כוס סוכר חום
2 כפיות אבקת אפייה
1/2 כוס שמן
3/4 כוס סוכר לבן
3 ביצים
60 גרם שקדים מולבנים טחונים
4 בננות קטנות מרוסקות במזלג
1 כפית קינמון
1 כפית תמצית וניל
קורט מלח
210 גרם (כוס וחצי) קמח לבן
150 גרם שוקולד צ'יפס מריר
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-170 מעלות.
בקערה גדולה מערבבים שמן,סוכר לבן, סוכר חום, וניל ביצים, קינמון, , מלח ובננות מרוסקות ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה
מנפים לתוך הקערה הקמח ואבקת האפייה, מוסיפים את השוקולד צ'יפס והשקדים הטחונים, ומקפלים לתערובת אחידה עם מרית.
יוצקים התערובת לתבניות ואופים במשך 35-450 דקות או עד שקיסם שמכניסים למרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים. מקררים לטמפרטורת החדר ובתאבון.
עוגת אגוזים שוקולד וקוקוס
2 תבניות אינגליש קייק
מצרכים:
3 ביצים גדולות
כוס ורבע מיץ תפוזים או מים
כפית תמצית וניל
3/4 כוס סוכר
2 כפיות אבקת אפיה
כוס קוקוס טחון
2/3 כוס אגוזי מלך טחונים
3/4 כוס שמן
כוס וחצי קמח לבן
100 גרם שוקולד מריר מגורד בפומפייה גסה (*יש לגרד לפני ההכנה)
להכנת הציפוי :
2 כפות שמן
100 גרם שוקלד מריר
2 כפות מים
אופן הכנה:
מחממים תנור מראש ל180 מעלות ומשמנים את התבניות
מקציפים את הביצים עם הסוכר במשך כ-3 דקות. מוסיפים תמצית וניל, שמן ומיץ תפוזים ומערבבים.
בקערה נפרדת מערבבים קמח עם אבקת האפייה, מוסיפים לתערובת ומערבבים בעדינות. מוסיפים אגוזים טחונים, קוקוס, ושוקולד מגורד ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה
מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים במשך 35-40 דקות עד שהקיסם יוצא יבש.
לציפוי: מניחים בקערה 2 כפות שמן, 2 כפות מים וקוביות שוקולד מריר ומחממים במיקרוגל במשך כמה שניות עד להמסה. מערבבים עד לקבלת לתערובת חלקה ומזגגים מעל העוגה בעודה חמה.