כשנפוליאון הגיע לירושלים

אחת ההפתעות שמגיעות לאחרונה מירושלים הינה פתיחה של פנינה קולינארית חדשה במרכז העיר. לורנט לוי, היזם של מתחם כיכר המוזיקה בירושלים פתח השבוע את 'נפוליאון'- פטיסרי ובולונז'רי בסגנון פריזאי בהשראת הקפה האהוב עליו מילדות בפריז. עלות הקמת הפטיסרי נפוליאון נאמדת בכ 1.6 מיליון ₪ .

'נפוליאון' משתרעת על פני 130 מ"ר במתחם מעוצב עם כ-48 מקומות ישיבה בחלל המרכזי הפנימי ועוד כ40 מקומות ישיבה בחוץ. המקום מעוצב בסגנון הפטיסרי הפריזאי המוכר PAUL ובעיצובו של איש העסקים לורנט לוי, הבעלים של מתחם כיכר המוזיקה, אשר עיצב בעצמו את המקום בהשראת הפטיסרי האהוב עליו בפריז, עיר ילדותו.

המקום משרה אוירה רגועה, רומנטית, פריזאית ואיכותית מאד, נברשות תלויות, שולחנות שחורים קטנים וכסאות וכורסאות פזורים בחלל הפנימי והחיצוני.

המקום מותאם לתקופת הקורונה ומאפשר שרות עצמי – גם לקחת טייק אווי וגם להזמין מנות ולשלם באמצעות אפליקציה או באמצעות מסך טאץ' סטרילי שנמצא במקום. בכניסה למקום, ממדרחוב נחלת שבעה, מוצבות ויטרינות ובהן כריכים מושקעים במיוחד, סלטים בעבודת יד כמו בצרפת המורכבים מחומרי הגלם הטובים ביותר שיש, קינוחים בעבודת יד איכותיים ביותר, סושי, קישים, לביבות צרפתיות, מבחר מאפים ועוד. בנוסף מספק המקום גלידות בייצור עצמי, קרפ צרפתי ועוד הפתעות, הכל פרי ידה של שף  הגר קטני. כלל המוצרים ארוזים בחומרי אריזה ממוחזרים כשרובם מחומרים מתקלים, כולל הסכום, הצלחות והקערות, כחלק מתפיסתו של לורנט לוי לשמור על הסביבה.

מה בתפריט:

בין הכריכים ניתן למצוא: נפוליאון  – לחם בריאות שלושה דגנים, לאבנה, ממרח ירוקים מרענן – פסטו כוסברה, חציל שרוף , פלפלים בזעתר וסלסת עגבניות פיקנטית ( 26 ₪), גרבלקס סלמון – לחם בריאות שלושה דגנים, סלייס סלמון כבוש מלא בטעמים, שמנת עירית, ממרח טפנד, צלפים, בצל סגול כבוש ועלי סלנובה ישראלי (32 ₪), ווג'י-טבעוני לחם בריאות שלושה דגנים, פלפלים עשירים בבלסמי, זוקיני צלוי, חצילים מטוגנים, אבוקדו ומטבל עגבניות אדמדמות לחות (26 ₪), טונה אדומה מעושנת – לחם בריאות שלושה דגנים, טונה מעושנת, ממרח לימון כבוש, איולי שאלוט, קורנישונים ועלי סלנובה ישראלית ( 39 שח).

בין הסלטים: ניסואז –  חסה אייסברג ירוקה ורעננה, טונה, תפו"א בייבי, ביצי שליו קורנישונים ווינגרט שאלוט (139 ₪), עדשים שחורות- בוסט כוח-עדשים שחורות, ירקות מובחרים קצוצים, חציל שרוף, גבינת פטה ויוגורט טחינה מלא בסידן ( 36 ₪), קינואה צבעונית – קינואה צבעונית, עלי רוקט טריים, בטטה צלויה, שקדים, חמוציות, עשבים וינגרט וחרדל דבש. (38 ₪),  סלט פרובנסאלי פלפלים צלויים, שרי, זיתים, מוצרלה, בצל כבוש, צלפים וינגרט ובלסמי ( 38 ₪).

ארוחות בוקר עסקיות בימי א'- ה' –( 34-36 ₪ ) ביום שישי יש אפשרות לארוחת בוקר מפנקת במקום

קישים עבודת יד – בטטה, גבינת עיזים ועגבניות, פטריות במגוון גבינות, כרובית, פטריות ופרמזן, זוקיני וברוקולי ( 24 ₪).

סושי- דג (39 ₪) או ווג'י צמחוני- ( 33 ₪).

קינוחים – מאפים בעבודת יד, עוגות אישיות מובחרות חלבי ופרווה (20-28 ₪), מילקשייקים, וופל בלגי, קרפים, פנקייקים  וגלידות מובחרות בייצור עצמי.

מבחר לחמים לרכישה – באגט, לחם אגוזים כפר, לחם דגנים, לחם אוכמניות, לחם מלא ולחם כוסמין 

( 12-22 ₪ )

נפוליאון – יואל משה סלומון 10 מתחם כיכר המוזיקה, נחלת שבעה.

כשרות מהודרת- רבנות ירושלים.

שעות פתיחה- ימים א'- ה'  09.00 – 18.00

טלפון  073-3869294

תגובות

להשאיר תגובה