בירושלים נפתחה לפני מספר שבועות מסעדת ״דנוור סטייק האוס״, מסעדה כשרה למהדרין המתבססת על מבחר גדול של נתחי בשר פרימיום איכותיים דוגמת סטייק אז׳ול וטומהוק, שקדי עגל וצלעות טלה ולצידם, מנות פתיחה, מגוון סוגי שיפודים המוגשים עם 15 סוגי סלטים טריים ומגוונים, מבחר לחמים, לאפות ופוקאצ׳ות.

בראשונות: ברוסקטה אסאדו ברוטב ברביקיו (65₪), סיגר סיסקה 5 יחבליווי טחינה ומטבלים (38₪); בסלטים: סלט חזה עוף (65₪), סלט פרגיות (69₪), סלט אנטריקוט (79₪), כשהבסיס לסלטים ירקות שוק טריים.

במנות עיקריות: מעורב ירושלמי (90₪) המבורגר אנטריקוט (85₪), טחול הבית (89₪). בנתחי הפרימיום: אנטריקוט על העצם (100 גרם) ב-55₪; סטייק טומהוק (100 גרם) ב-65₪, סטייק אנטריקוט אזול (300 גרם) מנתח קצבים מרכזי) ב-238₪; וצלעות טלה מקוצב (300 גרם) ב-218₪. הנתחים מוגשים עם קונפי שום, צימיצורי ורוטב יין אדום, ובליווי כוס יין הבית.

בגזרת הדגים: סלמון 2 שיפודים על הגריל ב-138₪, פילה צ'יפורה (דניס) על גחלים ב-138₪. במקום ישנה גם מנות ילדים: המבורגר/ שניצל/ שיפוד אחד ובקבוק שתייה ב-65₪.

בתפריט הקינוחים תמצאו שישה סוגי קינוחים דוגמת: קרם ברולה קלאסי, טארט לימון פיסטוק, פנקוטה ורושה, כאשר כל אחד מהקינוחים מוצע ב-48₪. כמו כן, במקום פועל בר יינות ואלכוהול עשיר ומגוון קוקטיילים

המסעדה אשר בבעלותם של אבי דואניס וירון זיו, בעלי גן האירועים ״הדריה, מציעה תפריט משובח לצד אווירה מנצחת ויכולה לארח כ-220 סועדים בעת ובעונה אחת. למעוניינים לחגוג אירועים פרטיים עם תפריט שף מיוחד מוצע חדר וי.אי.פי שנבנה במקום ומכיל 100 מקומות ישיבה עם כניסה נפרדת (ניתן לפיצול ולהפיכת החדר הגדול לשני חדרים המתאימים ל-50 סועדים כ״א).

בדנוור סטייק האוס השקיעו רבות גם במערכת הגברה ותאורה לצד מסכים איכותיים, ובקרוב, לאחר תקופת ההרצה הראשונית, במקום יערכו מעת לעת ערבי ספיישל עם מוסיקה ישראלית

דנוור סטייק האוס, בניין "בית הנציב", דרך חברון 101, ירושלים

כשרות: כשר למהדרין 

במקום חניון תת קרקעי חינמי לאורחי המסעדה

שעות פעילות: א׳ה׳: 12:00-אחרון הלקוחות ו׳: סגור ש׳: שעה לאחר צאת השבת ועד אחרון הלקוחות

צילום: אסף קרלה

תגובות

להשאיר תגובה