ה-PEOPLE של טבריה

פיפל (PEOPLE) בטבריה מציע חוויה ייחודית שמשלבת בין אוכל מעולה לאווירה חיה, והכל מוצג במקום עיצובי ומוקפד. לאחר פתיחה מוצלחת בראשל"צ, המסעדה פתחה את הסניף שלה בחוף נאמוס שבכנרת, ומזמינה את הקהל לחוות ערב מלא באנרגיה.

זה מתחיל מדי יום חמישי בערב, בשעה 21:00 מתכנסים תורי אנשים שמגיעים לחוות בילוי מסוג אחר שימשך אל תוך השעות הקטנות של הלילה, בתור אנשים שהגיעו מהצפון הקרוב והרחוק יותר, וגם מהמרכז, והם לא ממש יודעים למה לצפות. בדיוק כמונו.

ואז נכנסים, המקום מלא בהזמנות של חברים, זוגות ומכרים שבאים לערב שונה, של אוכל מצוין, מוזיקה שמחה וחגיגה אמיתית שתחל בדיוק בשעה 23:00, אבל לפני, התכנסנו לאכול פה  וגילינו שהמקום מציע שילוב מעניין בין אוכל איכותי לבין מופעים כמו מוזיקה חיה ורקדניות, מה שהופך את הביקור לחוויה בלתי נשכחת. העיצוב אורבני, והאווירה הפנימית מייחדים את פיפל ממסעדות אחרות, ומדגישים שזהו לא רק מקום לאכול בו- ובגדול זה המהות של המקום.

תפריט המסעדה מציע מנות טריות ומעוררות תיאבון. מנות כמו סלט הכרוב התאילנדי, שהוגש עם רוטב חמאת בוטנים, היו רעננות ומדויקות, בעוד שסביצ'ה דג לברק בתוך קערית קריספית עוררה טעמים עם טוויסטים מפתיעים, התפוחי אדמה הקריסייפיים היו נהדרים וגם המנה של הפטה כבד הכשרה שהוגשה בתוך מיני פאני פורי קריסיפי הייתה נהדרת.

הטטאקי טונה והסינטה הוכיחו כי המסעדה לא רק מתמקדת באסתטיקה אלא גם בטעמים ועושר. הסלטים והמנות העיקריות עמדו בציפיות והציעו איזון טוב בין טעמים- ראוי לציין את הנתח אנטריקוט שהיה מושלם, והפתיע מאוד לטובה, בוייב נראה שמדובר בדיינר שלא מתמחה באוכל אבל הבועה הזו מתנפצת מהר מאוד עם הגעת המנות לשולחן וזה נפלא, וזה עוד לפני שדיברנו על השירות הנהדר של מעט מלצרים על הרבה שולחנות עם יכולת ללהטט בין כולם לחייך ולתת שירות נהדר.

לקינוח, חלווה דובאי וסופלה שוקולד פרווה הפכו את הסיום לחוויה מתוקה ומענגת.

בסיכומו של דבר, פיפל בטבריה מציעה חוויה כוללת של אוכל, מוזיקה ואווירה, ומזמינה את הקהל ליהנות ולחוות את המקום בכל החושים- אנחנו חגגנו את עצמנו לדעת- עכשיו, זה הזמן שלכם.

תגובות

להשאיר תגובה