הערב נפתח רשמית הפטיסרי ובולונז'רי "נפוליאון" בכיכר המוזיקה בירושלים, בניצוחו של איש העסקים לורנט לוי.
למרות התקופה הקשה, פתח לוי את הפטיסרי דווקא בשיא התפשטות הנגיף, והביא הרבה צבע, טקסטורה וטעם לרחוב הירושלמי. מלבד הפטיסרי, שעלות שיפוצו והקמתו נאמדת ב1.6 מיליון ש"ח, מתחם כיכר המוזיקה, השייך ללוי, השתדרג עם מסך חדש בבמה המרכזית וריהוט חדש במסעדות המתחם ושדרוג המוזיאון בעלות של כ3 מיליוני ש"ח.
'נפוליאון' משתרעת על פני 130 מ"ר במתחם מעוצב עם כ-48 מקומות ישיבה בחלל המרכזי הפנימי ועוד כ40 מקומות ישיבה בחוץ. המקום מעוצב בסגנון הפטיסרי הפריזאי המוכר PAUL ובעיצובו של איש העסקים לורנט לוי, הבעלים של מתחם כיכר המוזיקה, אשר עיצב בעצמו את המקום בהשראת הפטיסרי האהוב עליו בפריז, עיר ילדותו. "דווקא בימים אלה חיפשתי לפתוח מקום המאפשר לספק מצד אחד מוצר איכותי ברמה הגבוהה ביותר, מעשה ידי שף שארוז וניתן לקחת ולאכול גם בבית ובמשרד ובמחירים שפויים" מציין לוי ומוסיף "התפריט בנפוליאון מורכב ממנות חלביות וצמחוניות כשרות ומספק חוויה מיוחדת בתקופת הקורונה שאין רבים כמוה במדינה."
המקום משרה אוירה רגועה, רומנטית, פריזאית ואיכותית מאד, נברשות תלויות, שולחנות שחורים קטנים וכסאות וכורסאות פזורים בחלל הפנימי והחיצוני. כמו כן, המקום הותאם לתקופת הקורונה ומאפשר שרות עצמי – גם לקחת טייק אווי וגם להזמין מנות ולשלם באמצעות אפליקציה או באמצעות מסך טאץ' סטרילי שנמצא במקום. בכניסה למקום, ממדרחוב נחלת שבעה, מוצבות ויטרינות ובהן כריכים מושקעים במיוחד, סלטים בעבודת יד כמו בצרפת המורכבים מחומרי הגלם הטובים ביותר שיש, קינוחים בעבודת יד איכותיים ביותר, סושי, קישים, לביבות צרפתיות, מבחר מאפים ועוד. בנוסף מספק המקום גלידות בייצור עצמי, קרפ צרפתי ועוד הפתעות, הכל פרי ידה של שף הגר קטני. כלל המוצרים ארוזים בחומרי אריזה ממוחזרים כשרובם מחומרים מתקלים, כולל הסכום, הצלחות והקערות, כחלק מתפיסתו של לורנט לוי לשמור על הסביבה.
השפית הראשית של הפטיסרי היא שף הגר קטני אשר החלה את דרכה כסושי שף בסושי רחביה. במשך שנים שימשה כסו שף של מסעדת אנג'ליקה המוכרת, לאחרונה העבירה סדנאות פרטיות ועבדה כשפית אישית לעשירון העליון וכעת אמונה על הצד הקולינרי, התפריט וניהול המטבח בנפוליאון. "נפוליאון היא התוספת החדשה ביותר למגוון הקולינרי העשיר במתחם כיכר המוזיקה המציע לכל אחד משהו שיוכל לקלוע לטעמו ולסגנונו. נפוליאון תוכננה ונבנתה במטרה להתאים לתקופה המאתגרת בה אנו נמצאים, למצב הסוציו אקונומי של האנשים, לאפשר לכל אחד לקחת את המנה שחפץ במהירות ובבטיחות על פי כל כללי התו הסגול " אומרת השף הגר קטני.
באירוע נכחו חבריו הקרובים של לוי, אנשי עסקים ובני משפחה. אחד הבולטים היה הג'ודוקא, פיטר פלצ'יק, שהגיע במיוחד עם זוגתו לחוות את המטעמים של הפטיסרי, שהיו אנינים לחיך והשאירו טעם של עוד.