התפריט החדש מורכב ממגוון מנות ספרדיות עם טוויסט ישראלי ובנוסף לעשרות הקוקטיילים הקלאסיים יש מבחר קוקטיילים נבחרים וייחודיים

אנדלוסיה- בר הקוקטיילים והטאפאסים במרכז העיר ירושלים, שהינו המקום הכי חם בעיר, משיק תפריט קיץ מאוחר חדש אותו הכין שף ברהנה אגוס. מדובר במקום היחיד בארץ המשלב מנות שף כשרות, בר קוקטיילים ייחודים home-made, ומוסיקה שיצרו קונספט ואווירה צעירה של בילוי החל משעות הערב המוקדמות ועד שעות הלילה המאוחרות.

התפריט החדש והמיוחד משלב מנות ספרדיות עם טוויסט ישראלי. בין המנות החדשות פסקדו, צמפיניונס, אמפנדס, פאייה,חזה ברווז, שוק ברווז, ספייר ריבז, צלעות טלה ועוד. התפריט מורכב ממגוון  של מנות צמחוניות, דגים,  דגים נעים ובשר  במטרה לתת מענה רחב לכל באי המסעדה

על עולם המשקאות באנדלוסיה אחראי המיקסולוג אלון זוהר שבנה  תפריט של עשרות קוקטיילים קלאסיים לצד מספר קוקטיילים נבחרים, המשלבים את עולם היין והפונצ'ים בסגנון ספרדי- ישראלי המתאים לקונספט המקום. "אנחנו מציעים חווית אירוח גבוהה מהרגיל וממה שהציבור הישראלי בכלל והירושלמי בפרט מכיר. כל הקוקטיילים נעשים במקום, ומיועדים לאנשים אמיצים יותר או פחות ויהפכו את החוויה לייחודית" אומר דב אטלני מנכ"ל כיכר המוזיקה.

בין הקוקטיילים בתפריט: 

Sevilla (₪42) אמרו מונטנגרו, מרטיני רוסו, דבש וביטר הדרים.

Osuna (₪45) בקרדי 8, בננה, פטל ואננס.
La Carolina (43₪) לפרויג סלקט, פיימוס גראוס, דובדבנים וג'ינג'ר אייל.

Huelva (₪42) חלבון ביצה, סירופ פירות אדומים ביתי, מיץ לימון, בומביי ספייר וביטרים.

Utrera  (45 ₪) ג'ק דניאלס, סירופ ג'ינג'ר ביתי, לימון, דבש ודאש לפרויג

Granada (43 ₪) מנגו, פסיפלורה, סירופ תפוז ביתי, לימון ובקרדי

מה בתפריט:

ירקות: אלקצ'ופה -ארטישוק, צלפים, עגבניות שרי, זיתים ועשבים ( 47 ₪), צ'מפיניונס– שלל פטריות מוקפצות מוגש על קרם צנוברים ( 39 ₪), פטאטס בראבס– קרעי תפו"א מטוגנים, איולי ויניגרט עגבניות ( 32 ₪).

ים: סביצ'ה דג ים מטובל באקווה צ'ילי, בצלי שאלוט, ופרי העונה ( 51 ₪). פסקדו– פילה דג ים במחבת, ירוקים מוקפצים אחו בלנקו ( 63 ₪).

יבשה: אמפנדס בצק פריך ממולא בראגו בשר, תבלינים וצ'ימיצ'ורי  (52 ₪), קרוקטס- כדורי אסאדו בטיגון על קרם אסקבצ'ה ( 47 ₪), פאייה– תבשיל אורז בזעפרן צמחוני – 41 ₪, עוף וצ'וריסו 52 ₪. המבורגרסה – 2 מיני המבורגר בלחמניית בריוש ופוטטוס, איולי חלפיניו מעושן (56 ₪), סטייק וצ'יפס– סטייק אנטריקוט 150 גר' מוגש עם צ'יפס הבית ( 82 ₪)

הספשליםטאטקי טונה אדומה עם סלסה אננס, מוגש עם טוסטונים ( 58 ₪), חזה ברווז מוגש עם ירקות צלויים על מצע קרם דלורית ( 68 ₪),  שוק ברווז מוגש עם פירה רטה וקונפי בצלי שלוט ( 65 ₪), סטייק סינטה  120 גר' מוגש עם צ’יפס פוטטוס על מצע קרם שורשים וקרם כרובית וקונפי שום (76 ₪), סטייק אנטריקוט  150 גר' מוגש עם צ’יפס פוטטוס  על מצע קרם שורשים וקרם כרובית וקונפי שום (82 ₪), פילה בקר (150 גרם)  מוגש עם צ’יפס פוטטוס על מצע קרם שורשים וקרם כרובית וקונפי שום ( 90 ₪). שקדי עגל 100 גר' מוגש עם עלי תרד וסלקים על מצע קרם תירס וקרם צנוברים ( 86 ₪), ספייר ריבז 150 גר' עם העצם מוגש עם עלי תרד וסלקים על מצע קרם צנוברים ( 65 ₪), צלעות טלה 250 גר' עם העצם מוגש עם ירקות צלויים בייבי זוקיני, בייבי סלק, קונפי קרישה על מצע קרם דלורית ( 150 ₪).

קינוחים: נמסיס- עוגת שוקולד חמה מוגש עם גלידה וניל ( 39 ₪), קינוח היום ( 34 ₪), אספרסו- 12 ₪.

אנדלוסיה- קוקטייל בר, כשרות מהודרת

שעות פתיחה: ימים א'-ה' בין השעות 18:00-1:00 ומוצ"ש 21:00 עד 01:00

מעבר בית הכנסת 12, כיכר המוסיקה, ירושליםלהזמנות: 02-6266306

תגובות

להשאיר תגובה