ואלרו רסטרו בר מקבלים את בוא השנה בערב מפנק במיוחד המקום מציע תפריט ספיישלים עשיר אשר בנה השף והיועץ הקולינרי אביב משה והוא יוגש החל מהשעה 19:30  22:30, האווירת בר תשתלט על המקום, ובחצות  יחולקו למבלים כוסות שמפניה להשיק לחיי שנת 2018

 ואלרו, רסטרו בר חוגגת את בוא השנה האזרחית החדשה ומזמינה את הקהל ליהנות משני תפריטי ספיישל שנבנו במיוחד לערב זה על ידי השף והיועץ הקולינרי אביב משה, סומלייה יציע וימליץ על מגוון יינות מבית טפרברג.

האירוע יחל בשעה 19:30, בשעה 22:30 יעלה די ג'י אלי בלישה, האווירה תשתנה והסועדים יוזמנו  לפזז לצלילי מוסיקה קצבית עכשווית. בחצות יחולקו כוסות שמפניה להשיק לכבוד השנה החדשה.

על כל שולחן יחכו לסועדים לחם הבית בליווי מטבלים וצייסר הבית, כול סועד יבחר מן התפריט מנה ראשונה, עיקרית וקינוח כאשר בסוף הארוחה לצד הקינוח תוגש לסועדים מתנה מפנקת.

בין מגוון המנות המוצעות בתפריט הספיישלים: קרפצ’יו פילה עגל, שווארמה דגים, דג בר ים בקראסט, קונפי עגבניות, לימון כבוש וקציפת ארטישוק ירושלמי, טקסטורות של שוקולד – עוגת שוקולד בקציפת שוקולד חמה וסורבה קקאו.ואלרו תמונת אוירה צילום_רן בירן

בין היינות שיוצעו: מרלו ויז׳ן, אינספייר דבוטז׳, אסנס פינו גרי, אסנס קברנה סוביניון מבית יקב טפרברג.

 תפריט הראשון 320 ₪  לסועד תפריט שני 250 ₪ לסועד, ובהזמנה מראש בלבד. להזמנת מקומות: 02-5465650

 ואלרו רסטרו-בר, אגריפס 80, פינת בית יעקב, שוק מחנה יהודה ירושלים

שעות פתיחה: ימים א-ה, 18:30 – עד אחרון הלקוחות

ש – מוצ"ש – אחרון הלקוחות

טל' להזמנות – 02-5465650

www.valero.co.il

תגובות

להשאיר תגובה