איפה תוכלו לאכול ארוחת בוקר מצויינת, מה תמצאו בחיפה, ואיפה כדאי לעשות קבלת שבת טעימה במיוחד. חדשות האוכל.

מסעדת השף JAJO (ז'אז'ו) בניצוחה של השפית עדי לוי יוצאת במסורת חדשה, כאשר מדי יום שישי בין השעות 12:00-18:00 יתקיימו ברחבת המסעדה חגיגות "קבלת שבת" עם יינות במחירים נגישים, מנות מרעננות והרכבים מוזיקאליים מתחלפים בסגנון אתני.

בין המנות המוגשות בקבלת השבת: אויסטר נקי (30 ש"ח), קרוסטיני מולים (20 ש"ח), צלחת כבושים – סלמון כבוש, מטיאס ואיקרה (40 ש"ח), ברוסקטת שייטל (36 ש"ח) Fish,  & Chips- ברבוניות מטוגנת ואיולי חרדלי (42 ש"ח)

unnamed (7)

רשת גולדות,  המביאה את "מהפכת הנקניק החברתי", משיקה שירות משלוחים חדש – גולדות עד לבית או למשרד בתל אביב. ניתן להזמין הביתה או למשרד ממגוון הטוסטים – קלאסי, טבעוני או מתוק לצד בירה "גולדה" איכותית או גזוז בטעם של פעם, והכל במחירים עממים של גולדה, חצי גולדה או גולדה וחצי. בשלב זה מציעה הרשת שירות משלוחים מסניף אבן גבירול ברחבי תל אביב, בכפוף להזמנה של 5 גולדות, כאשר דמי המשלוח רק גולדה אחת. טלפון להזמנות 1700707575

unnamed (1)

מסעדת 'אנגוס' מזמינה אתכם לסעודת בשרים משובחים עם יין חופשי לאורך כל הארוחה. סעודות הערב מוצעות מידי יום, א'-שבת החל מהשעה 17:00. בהזמנת מנה עיקרית: סטייקים מובחרים וממבחר נתחי ״אנגוס על העצם״ – נתחים גדולים באיכות נדירה ומבחר תוספות, יהנה הסועד מיין אנגוס ללא הגבלה. תוקף המבצע- החל מה 1.11.15 ועד סוף החורף. המבצע תקף בסניפים – דיר אל אסד, חיפה, צומת מגדל.
unnamed (2)

fresh kitchen  משיקה את המסעדה "פרש קיטשן ביסטרו" במרכז שוסטר ברמת אביב, המהווה אופציה כוללת לבילוי בשעות הבוקר, הצהריים והערב כביסטרו אלגנטי. הביסטרו החדש מתפרש על פני 200 מ"ר של חלל פנימי וכ-120 מ"ר נוספים בישיבה בחוץ על דק, מול גינת שוסטר, ומציע תפריט עשיר, מגוון ובריא לצד תפריט אלכוהול משובח הכולל קוקטיילים מרעננים ושלל יינות לליווי מנות השף המוגשות במקום. בנוסף, הרשת השיקה לאחרונה את הקונספט החדש fresh express – דוכני מזון בריא בקניונים ובמרכזים מסחריים הכולל שלל מוצרים אהובים מתפריט הרשת המוכר לצד מוצרים חדשים, כגון: כריכים, סלטים, שייקים, גלידת יוגורט, מאפים ומוצרי מעדנייה.

unnamed (5)

במסעדת "ג'קו -מאכלי ים" ברמת השרון מציעים ארוחת בוקר עשירה הכוללת: מזנון סלטים עשיר,מבחר גבינות קשות, גבינות עיזים בטעמים שונים מבחר גבינות צאן מבחר דגים מעושנים  מבחר לחמים ריבות וממרחים מגוון מאפים פירות העונה אומלט בלקני או ביצים לבחירה, שתיה חמה וקרה. מחיר – 59 ₪ לסועד (מבוגר או ילד), במזנון חופשי ללא הגבלה. מזנון ארוחת הבוקר מוגש בסופי שבוע (שישי ושבת) בין השעות – 08:00-12:00

unnamed (3)

מסעדת "גרנד קפה טורקיז" בקניון רמת אביב מעדכנת את מזנון ארוחת הבוקר "גרנד בופה"  לקראת עונות הסתיו והחורף, בין הסלטים החדשים:מרק עגבניות קר, גלילות חצילים ממולאות, סלט בובס, סלט שעועית ירוקה, סלט תפוחי אדמה ושמיר, פסטה פוזילי איטלקית, חציל ירוק, סלט עדשים שחורות, סלט בייבי מוצרלה ובלסמי, מגוון דגים מלוחים – לקרדה,מטיאס ושפרוטים, מגוון גבינות מקומיות ומיובאות, אנטי פסטי, פירות, חלבה, ריבות, ממרחים ועוד. המנה מוגשת עם לחם, שתיה קלה או חמה לבחירה. מחירים: גרנד בופה – 62 ₪\גרנד בופה ביצים – 72 ₪

ארוחות הבוקר מוגשות בימים א-ה בשעות 9:00-12:30, יום ו' 8:30-13:00, שבת 9:00-13:00

unnamed (6)

מסעדת השף החדשה "מנטון" שבמרכז הכרמל פותחת ליין חודשי של ערבי-יין יוקרתיים. בכל ערב יתארח במסעדה יינן מן המובילים בישראל, שילווה את מנות שף המסעדה, מיכאל דרעי. הסועדים יוזמנו לערב של טעימות גורמה לצד יינות-בוטיק מקומיים של יקב נבחר. ב- 3.11 יהיה זה ג'וני שטרן מיקב שטרן שייפתח את ליין ערבי היין האקסקלוסיבי. במהלך הערב יוצגו לסועדים המנות והיינות, בליווי הסברים על הליכי הרכבתם וייצורם.

בין המנות שבתפריט:סביצ'ה טונה אדומה ומנגו בליווי מעיין 2014, ספיישל אוסובוקו טלה עם פירות יבשים בליווי פטי ורדו 2013 ופילה עגל עם פטה כבד אווז על דוקסל פטריות בליווי קברנה סוביניון רזרב 2012.

תגובות

להשאיר תגובה