הבירה על הגג

בירושלים ניתן למצוא כמה מבתי המלון היוקרתיים והיקרים בארץ שבדרך כלל, מלאים בתיירים ולא כל כך נגישים לקהל הצעיר והמקומי. לא כך בקיץ 2016. בתי המלון, וולדורף אסטוריה ירושלים ואמריקן קולוני, פתחו לכבוד עונת הקיץ, ברי פופ-אפ, למשוך את קהל הבליינים הצעיר, המקומי, ואלה שבאים מחוץ לעיר לבלות לילה בבירה.

 THE GARDEN TERRACE בר הקיץ החדש על גג מלון וולדורף אסטוריה ירושלים

בר הקיץ החדש של מלון וולדורף אסטוריה המשקיף על קו הרקיע של ירושלים, תוכנן תוך שמירה קפדנית על האיכות המאפיינת את הרשת היוקרתית.  את התפריט ל- THE GARDEN TERRACE  בנה השף הראשי של המלון, איציק מזרחי ברק, עם מנות בר מוקפדות בסגנון טאפאס מהמטבח הים תיכוני. בבר, קוקטיילים ממרכיבים איכותיים, שנרקחו על ידי המיקסולוגים המומחים של המלון, ומבחר עשיר של משקאות יוקרתיים, מיושנים ומעושנים. חובבי הסיגרים, ייהנו מקולקציית סיגרים יוקרתית וייחודית למלון. THE GARDEN TERRACE פתוח לאורחי המלון ולקהל הרחב בימים ראשון עד חמישי בין השעות 18:00-23:00.

THE GARDEN TERRACE מעוצב בסגנון גן ים תיכוני, עצי זית מקומיים שהועלו במיוחד לגג המלון עם מנוף, פרחים ועציצים רבים מהדרים את המקום, רצפת דק מיוחדת ורהוט גן אקסקלוסיבי. המקום מואר בתאורה מוקפדת שתוכננה על ידי יועץ תאורה שנשכר במיוחד להענקת אווירה הרמונית והדגשת הפרטים הקטנים. במקום הותקנו מטבח ובר ליצירת חוויה 'חיה' לאורחים שיוכלו לצפות בהכנת המנות והקוקטיילים על ידי צוות הטבחים והברמנים של וולדורף אסטוריה ירושלים.

תפריט האוכל של THE GARDEN TERRACE מחולק לפי שלוש רמות מחירים (35 | 45 | 55) של מנות טאפאס מהמטבח הים תיכוני פרי יצירתו של השף הראשי של המלון, איציק מזרחי ברק.

מנכ"ל וולדורף אסטוריה, גיא קליימן: "THE GARDEN TERRACE, בר הקיץ החדש על גג וולדורף אסטוריה ירושלים, נפתח על מנת להגדיל את אפשרויות הבילוי לקהל הרחב בימי הקיץ. המטרה שלנו היא לאפשר לכלל אורחי העיר ירושלים ותושביה ליהנות מאיכות השירות והסטנדרטים הגבוהים של הרשת, גם לאלו שלא נמנים על אורחי המלון. אנו מאמינים כי THE GARDEN TERRACE יהפוך להיות למקום בילוי פופולרי בקרב הירושלמים , לבליינים מהמרכז ולכל מי שמחפש אופציית בילוי אקסקלוסיבית בעיר".

בר הקיץ של מלון אמריקן קולוני

מלון אמריקן קולוני ששימש בעבר כארמונו של הפאשה, פותח לציבור הרחב את בר הקיץ בגינה הקסומה והמלכותית של המלון. בבר הקיץ  ניתן ליהנות מארוחה טובה ובילוי במזג האוויר הירושלמי המצוין בכל חודשי הקיץ. בתפריט הבר מנות ראשונות מהטבח הים תיכוני, סלטים טריים, פיצות אפויות בטאבון, דגים ונתחי בשר על הגריל, עוף בטנדורי, ספייר ריבס מושלם, מנות צמחוניות וטבעוניות, וקינוחים מתוקים ומרעננים. בנוסף בר עשיר עם מבחר משקאות מקומיים ומיובאים של כל מותגי האלכוהול ומעל ל-100 סוגי קוקטיילים אותם ירקחו במקצועיות ואדיבות הברמנים המיומנים של המלון. פתוח לקהל הרחב בכל יום, החל מהשעה 17:30.

בר הקיץ ממוקם בגינה הקסומה של המלון וניתן ליהנות מאווירה של חו"ל מבלי לקנות כרטיס טיסה ולהחתים דרכון. מומלץ להזמין מקום מראש בטלפון: 02-6279777

בין המנות בתפריט: פלפלים קלויים עם גבינת עזים (65 ₪), ירקות צלויים על הגריל (70 ₪), פלטת מזאטים של מבחר סלטים ומטבלים בסגנון ירושלמי (80 ₪), סלט שרימפסים במרינדה צלויים על הגריל (75 ₪), סלט טבעות קלמרי (65 ₪), מיקס גריל מקומי-מוגש עם מבחר סלטים וארק (190 ₪),  אנטריקוט 450 גר' (195 ₪) , גראם מסאלה עגל על הגריל (185 ₪), עוף צלוי בטנדורי (145 ₪), ספייר ריבס במרינדת דבש (148 ₪), פאי לימון (40 ₪), עוגת שוקולד מומס (45 ₪), גלידה וסורבה ביתי (30 ₪) ועוד…

בר קיץ2 אמריקן קולוני- מיקלה בורסטו עוזיאל

 

תגובות

להשאיר תגובה